lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävänpäivänä

Aamulla käytiin Tropiclandiassa ja ihailtiin huurteisia, valkoisia puita. Upea talvipäivä! Kotimatkalla päätettiin koukata Ritakujan kautta ja katsoa ovatko puut sielläkin yhtä hienoja. Ensi talvenahan siellä ei ole metsää jäljellä kuin tontin takaosassa, joten viimeiset hetket ikuistaa tuo talvinen metsämaisema.

Petran ystävänpäivätervehdys 2009 Tropiclandiassa ulkovesialtaassa. Pauli olisi kuvannut mielellään molemmat tytöt tuossa maisemassa, mutta Miia mamoili ja pysyttelimme Pihlan kanssa sisällä lämpimässä.



Ritakujalla aurinko oli jo sulattanut enimmät huurteet puista pois, mutta tässä muuten vaan kuvia sieltä:


Pauli haikailee Pannipolun oksasilppurin perään, harmi vaan kun noita ei tällä hetkellä ole Suomessa myynnissä. Koko Hakuninmaa jytisi, kun vedettiin pensasaitojen oksia silpuksi - tuolla vekottimella saisi Ritakujankin pöpelikön pieneksi kasaksi. Isoista puista saisi kuulemma hyötykäyttöönkin jotakin.
Työmiehiä ja samalla myös omaa käyttöä varten pitää hommata työmaakoppi ja vessa. Google löysi paikallisen toimittajan, Ykkösvessat. Aika hieno, voisi jopa täyttää vessa-asioissa tarkan kolmevuotiaan kriteerit (puucee ei ole näitä kriteereitä täyttänyt..."Eeeeih!")