sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Karkki vai kepponen

Lauantaina vesipeuhulan jälkeen oltiin raksalla koko perheen voimin. Pauli teki sähköputkituksia ja tyttötrio keräsi ikkuna-asennuksen roskia lattialta. Mitä tää keltainen on, Pihla jokin aika sitten tiedusteli. Se on sellaista ainetta joka joka ööh sellaista... Miia yritti selittää. Ai onko se uretaania, Pihla kysyi. Turha kehitellä lapsen ikäkaudelle sopivaa & ymmärrettävää selitystä, kyllä noikin on jo työmaatermit oppineet :)



Iltapäivällä pikainen vaatteidenvaihto, tyttöporukalla Vaasan Mailan pesispäättäjäisiin, yhtä pikainen vaatteidenvaihto ja takaisin raksahommiin.

Päättäjäisten aikana Pauli oli ehtinyt levittää alakertaan jo reunanauhaa.



Pihlasta on tullut entistä ahkerampi puuhailija raksalla.



Päivän aikana meillä kävi kylässä kaksi seuruetta, joista jälkimmäistä, hämärän aikaan liikkunutta myös valokuvattiin:



Oikeanpuoleinen rumilus on meidän neitokaisemme ja hurjimus vasemmalla hänen paras ystävänsä.

Pihla kurkisteli ikkunoista näkyykö muitakin "korkeahattuisia", ja kun muita ei näkynyt, tuhosimme keskenämme Dumle-karkit :)

Lauantai 31.10. oli pyhäinpäivä, halloween-päivä ja myös 11v-hääpäivämme. Suurimman huomion taisi tänä vuonna viedä tuo halloween.

Sunnuntaina jatkui samat työt: sähköputkituksia, valukankaan mittaamista ja paikoittamista, styroksien levittämistä, roskien keräämistä ja siivoilua. Petralla oli kolmen tunnin jumppatreenit, synttärit ja uintiharkat, Miia ja Pihla kävivät uimassa ja hoitivat Petran kuskaamiset sekä ruoanlaiton ja ruoan kuskaamisen Ritakujalle, ja ehdittiin me aina välillä raksalla avuksikin olla. Paulilla oli normaalipäivä raksalla, hommia 10-21. Kiirusta pitää, mutta tätähän tämä nyt on. Onneksi kohta helpottaa, kun saadaan putkitukset valmiiksi ja valu tehtyä.

Ai niin, se pitää vielä mainita, että on kuulkaa kiva mennä taloon, kun saa astua OVESTA sisään :) Nyt on kaikki luukut tukossa ja lämmitin hurisee yötä päivää rakenteita kuivattaen, joten sisällä alkaa olla mukavan lämmintä.

Ensi viikolla putkimies tulee, eli ohjelmassa lienee lattialämmityskaapeleiden levittämistä. Taloon tulee lämmitysjärjestelmästä johtuen vesikiertoinen lattialämmitys.