keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Töitä sisällä ja ulkona

Ähertämistä teknisessä tilassa. Oikealla vesiputket ja lattialla näkyy kuinka Pauli on saanut tehdä styroksien kanssa tuhannen palan palapeliä kootessaan palasia putkien väliin. Kolmas styroksikerros on sitten tasaisempi kerros. Alakertaan tulee kolme styroxkerrosta, yläkertaan vain valukangas. Sininen reunanauha naulataan lattianrajaan sekä ala- että yläkerrassa.



Kuvakulma eteisestä keittiötä kohti. Sähköputkitukset ovat loppusuoralla, raudoituksetkin levitetty jo isolle alalle. Seuraavaksi putkimiehet kiinnittävät raudoituksiin vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän putket, yläkerrassa ne jo ovatkin.



Timpurit ovat pari päivää työstäneet terassia ja parveketta. Parvekkeen lattiaa on tehty ja terassin kohtaan on tuotu soraa lisää. Sora oli tärytetty huolellisesti paikoilleen. "Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku", totesi työmies ja lisäsi vielä, että vain kermavaahto puuttuu. Samaan hengenvetoon alkoi sataa isoja lumihiutaleita kuin tilauksesta :)



Sama juttu on tehty teknisen tilan / kuraeteisen sisäänkäynnille (vas.) ja pääsisäänkäynnille (oik).



Pihlaa välillä mietityttää asuuko iskä työpaikallaan, kun illalla kotiutuu Pihlan nukahtamisen jälkeen ja aamulla ehtii lähteä ennenkuin Pihla herää. Lauantaisin ollaan kuitenkin pidetty siitä kiinni, että raksa-aika alkaa vasta Tropiclandia-reissun jälkeen. Pihlalla on vesipeuhula, jonne koko perhe voi tulla mukaan ja pulikoidaan aamupäivä sitten yhdessä siellä. Ja monena iltana viikossa me siellä Ritakujalla käydään Paulia auttelemassa ja moikkailemassa. Isänpäivänä vietettiin rauhaisaa aamua, mutta kyllä nämä rakentamiset olivat kortteihinkin päätyneet:



Isänpäivän kunniaksi iskä saikin syödä ihan lautaselta pöydän ääressä eväsrasian sijaan :) Ja kun kerran oli kotona, niin saatiin ruoaksi iskän bravuuria makaroonilaatikkoa!