maanantai 13. heinäkuuta 2009

Rakennustelineitä odotellessa

Näkymää Ritakujan suunnasta. Etualalla näkyy tontille jo toimitetut kattoristikot. Kun naisväki oli lähtenyt tontilta, niin samantien Paulin raksakaverit varikset olivat aloittaneet kauhean mouruamisen vastapäisen talon katolla ja naputelleet katolla. Yrittivät varmaan viestitellä, että oletko muuten huomannut, että talosta puuttuu katto :)



Nopeasti oli lautakasasta pitkiä lautoja otettu käyttöön. Vaikka sahaajakin ihmetteli mihin tarvitaan yli 6-metrisiä lautoja, on niitä täällä jo tarvittu.



Varaston pääty oli muurattu maanantaina valmiiksi. Homma sujuikin nopsaan, kun Pauli oli nikkaroinut hyvän muuraustason sitä varten.



Kuvakulma autotallin takaa. Ai että menee linjat hienosti yhteen - kiitokset rakennusarkkitehdille ja pystyttäjille!



Pystyttäminen onkin nyt pysähtymässä tähän, koska telinerakentamisen monopoliyhtiön työnjohtaja lomailee muumimaailmassa eikä viikonlopulle luvattuja keikkamiehiäkään ole näkynyt. Kun ei ole telineitä, niin kattomateriaali makaa maassa ja tehdään sadesäälle varattuja sisätöitä. Sisätyöt aloitettiin kevyiden väliseinien muuraamisella ja alakerran osalta homma onkin jo valmis. Siellä onkin oikeastaan kaikki muu avointa tilaa paitsi vessa on umpeen muurattu. Avointa vessarakentamista olemme päässeet ihailemaan Hotelli Tornissa Helsingissä eikä meistä taida olla ihan noin avoimen vessan käyttäjiksi :)

Tässä kuvassa näkymä pääsisäänkäynnistä teknisen tilan sisäänkäyntiin. Portaat tulevat tähän ovien väliin. Onneksi on kiviportaat, niin riittää näitä sadepäivän hommia telinepystyttäjiä odotellessa...



Näkymä portaisiin toisesta suunnasta - oikeanpuoleisen seinän takana pääsisäänkäynti ja vasemmanpuoleisen seinän takana tekninen tila / kuraeteinen.



Oikealla pieni väliseinä, jonka oikealle puolelle tulee keittiön kaapistoja. Vessan ja teknisen tilan / kuraeteisen oviaukot ja väliseinä näkyvät kuvassa keskellä. Vessan takana, kuvan vasemmassa reunassa on työhuonesyvennys.