torstai 23. huhtikuuta 2009

Putket maassa

Maahan asennettavat putket on nyt paikallaan ja peitelty. Salaojaputkitus on valmis ja maadoituskupari kiertää koko rakennuksen - kuparin molemmat päät näkyvissä.



Tarkastajat kävivät tutkimassa työmaa-wc:n ja se hyväksyttiin.



Illalla tontilla kävi pystyttäjämies tutkailemassa missä mennään. Pitkään riitti juttua myös lämpökaivomiehen kanssa. Tämä kertoi olleensa keväällä jonkin aikaa sairaslomalla, mutta päivittäiset uutislähetykset rakennusalan työtilanteesta masensivat liikaa ja mies päätti parantua takaisin työkuntoon, ettei tarvitse seurata niin paljon uutisia :)

Eipä näy taantuma ja lama vielä näillä miehillä, koska painavat pitkää työpäivää 6-7 päivänä viikossa jatkaen kohteesta toiseen. Kaivurimies jatkaa meiltä viereiselle tontille. Myös vastaavan mestarin tämän vuoden kohteet on nyt valittu eikä enempää pysty ottamaan. Sora-autot liikkuvat vilkkaasti pitkin Alskatintietä ja kaivurit repivät auki yksityisten tontteja eri puolilla kaupunkia. Vaasan kaupungin jakamille 107 tontille riitti hakijoita, mutta tätä menoa tekijöitä pitää ehkä hakea jo kauempaa..?