keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Paketit toimitettu

Tilatut toimitukset tulivat. Tonttikeskus tuli hienoissa kääreissä kotiovelle. Eipä uskaltanut kuljettaja peruuttaa jakeluautoa oven eteen, mutta kyllä siihen sellainen on peruutettu kesällä 2006.



Tonttikeskuksen asennus odottaa Ekolämmön kaivannon täyttämistä ja täyttämisessä on ollut tänään pientä epäonnea, koska putken hitsattu pääte joudutaan hitsaamaan vielä uudelleen ja tämä muovin hitsaaminen on jonkinasteinen erikoisosaamisala. Epäonnea oli myös putkiurakoitsijalla, koska mukana ollut lämpöeristetty putki oli liian lyhyt ja oikean mittainen tulee tilaustavarana perjantaina.



Paulimies on pysynyt hyvin kaivurimiehen tahdissa. Ne on muutenkin ihan samiksia, kummallakin sama ladattu soittoääni kännykässä. Molemmat kaivaa taskuaan, kun Heart Full of Fire (Brother Firetribe featuring Anette Olzon, kuuntele YouTubessa) kajahtaa soimaan Västervikin perämetsillä. Bändi tulee Kervosta, Metos Headquarterin kulmilta.



Toinen toimitus oli työmaa-wc. Siellä se nyt pönöttää odottamassa oikeaa paikkaansa. Tusseilla raapusteltu lähete oli tyylikäs :)