sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Styroxin kaveri

Pauli askarteli lauantaina routasuojausta varten styroxlevyt sokkelin sisäseiniin.



Ja herralle, joka tiedusteli kissanluukuista, niin tiedoksi että monta sellaista on nyt väkerretty. Tässä näkymä sokkelin sisäpuolelta. Jopa Miia piikkasi pienen hetken yhtä luukkua. Disclaimer: punainen tahra styroxissa ei ole verta, vaan sirkkelin terästä tullutta punaista väriä. Sokkelin ulkopuolelle tulee tämän kerroksen päälle yksi ehjä maskiharkko ja sen päälle ulkopuolelle näkyvä kissanluukku. Eli se mitä ei ole vielä tehty, ei voi vielä näkyä kuvissa - luukku siis tehdään kanavaksi eikä esim. jätetä koloa muurausten väliin.



Styroxlevyt leikattiin oikeaan mittaan peräkärryn lavalle kahden puulavan päälle pystytetyllä sirklausasemalla. Kuvaa tästä yritettiin tuloksetta siirtää kännykästä koneelle, sen sijaan wlan-yhteys katosi ja kone meni ihan solmuun tämän seurauksena.

Pihla mietiskeli tontilla mikä on styroxin kaveri. Mietti ensin, että serpentiini, mutta valitsi sitten betonin. Ettäs tiedätte :)

Tänään tytöt viettivät päivän uimahallilla VUS-VSS:n Toukokuu-uinneissa. Hienosti Petran ajat taas paranivat (linkki tuloksiin, lajit 1 ja 5).