sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Puuhastelupäivä

Tämän päivän helteissä on enimmäkseen kasteltu elementtikentän juotossaumoja. Vähän pintaa siivoiltiinkin eli lastalla vedettiin roiskeet pois.

Perheen naisväki lähti heti aamulla kesäloman alkamisen kunniaksi viettämään hellepäivää Kauhajoelle. Kun fillarilähetit eivät toimittaneetkaan ruokaa Ritakujalle, oli Pauli käynyt paikallisessa pizzeriassa. Ähkyä sulatellessa olikin sitten mennyt kuulemma iltapäivä...

Tuossa tilassa toimintakyky riitti raksaradion virittämiseen toimintakuntoon ja nyt The Voice soi stereona tuulettuvassa alapohjassa. Oli aikaa mennyt kuulemma myös jääkaapin käyttöönottoon - pitäähän sitä nyt kylmää olutta näin kuumana päivänä juoda työmaaolosuhteissakin.

Illemmalla oli lämpötilakin jo siedettävämpi, joten tuli töitäkin tehtyä ja tuulettuvan alapohjan sisäänkäyntiin oli laitettu routaeristys. Sokkeleistakin on kivihiottu ylimääräiset roiskeet pois. Illalla myös vastaava työnjohtaja kävi ohiajaessaan työmaalla ja sen jälkeen Pauli levitteli myös sadevesijärjestelmän osat lähemmäksi lopullisia paikkoja.